2508
211
Login: E-mail  Wachtwoord  Wachtwoord vergeten


Rent-a-Speedseats

Bij SugarLAN proberen we jullie steeds standaard al een zeer comfortabele lanparty aan te bieden. Zo geven we iedereen een degelijke stoel en een zeer ruime, individuele tafel. Maar we geven nu ook graag de kans, in samenwerking met speedseats.be, om jullie plaatsen up te graden met een speedseats stoel. Zo beleef je jouw lanparty in ultiem comfort!

Wil je graag een speedseats reserveren? Dat kan op 2 manieren.

Via de webshop: je bestelt en betaald gewoon online jouw stoel. Dit op dezelfde manier als je je tickets koopt. De stoel is nu voor u gereserveerde.

Rechtstreeks met speedseats.be: je stuurt een mail naar [email protected].

De verhuurprijzen zijn als volgt (de prijs is in beide gevallen gelijk):

  • Speedseats Comfort (aangeraden indien je meer weegt dan 95kg): 40 EUR
  • Speedseats Sport: 30 EUR


Vrijdagavond kan je dan op SugarLAN de stoel gaan ophalen op de speedseats.be stand. Bij ophaling van uw stoel betaal je nog 50 EUR waarborg in CASH. Wanneer je uw stoel zondag terugbrengt naar de speedseats.be stand, krijg je jouw waarborg terugbetaald.

Er zijn 3 modellen beschikbaar: Sport en Comfort. De sport versie is de standaardmaat, deze is voorzien voor personen < 95 kg. Ben je wat breder gebouwd of weeg je meer dan 95kg, kies dan de Comfort versie. Wil je SugarLAN écht in ultieme luxe beleven, kies dan een Noble chair. Deze is echter maar zeer beperkt beschikbaar (3 stuks!) op=op!.

De speedseats moeten vrijdag voor 22u afgehaald worden op de speedseats stand!