2526
205
Login: E-mail  Wachtwoord  Wachtwoord vergeten


Upcoming event:

SugarLAN ALL-IN v1.0

08-10 March 2019 - Peppermill, Binderveld

Participants:

44 / 44

SugarLAN v12.0 Pictures

SugarLAN ALL-IN v1.0 - SEATMAP

We hebben voor deze editie op een old-skool manier de seatmap gemaakt. Individuele seats mag je altijd doorgeven in een excelleke
I like!
Opmerking plaatsen
4
0 reacties

SugarLAN ALL-IN bezoeken

Ook dit jaar zijn bezoekers welkom op SugarLAN, Gezien het ALL-IN aanbod hebben we echter spelregels opgezet voor bezoekers:

Bezoekers dienen op voorhand een visitor pass aan te kopen in onze webshop. Met deze pass krijg je toegang vanaf het vooropgestelde moment tot 23u30 's avonds.
Als bezoeker krijg je dus ook ALL-IN eten en drinken. De tarieven zijn als volgt:

Vrijdag vanaf 18u: 35 EUR (avondmaal & dranken inbegrepen)
Zaterdag vanaf 12u (eerder bezoeken is niet mogelijk): 50 EUR (middagmaal, avondmaal en alle dranken inbegrepen
Zaterdag vanaf 18u: 40 EUR (avondmaal & dranken inbegrepen)
Zondag vanaf 12u: 30 EUR (lunch + ALL-IN drinks tot 16u)

Wens je toch op bezoek te komen zonder gebruik te maken van de all-in formule? dan kan je afspreken in de Peppermill Bar (of resto) tijdens de openingsuren. Je hebt dan geen toegang tot de lanparty zelf.
I like!
Opmerking plaatsen
3
0 reacties

Rent your Ultimate gaming screen!

Ben je het beu om steeds weer dat scherm mee te sleuren naar je favoriete LAN-event of wil je je dure schermen niet meenemen of zit je auto al gewoon te vol. Had je altijd al wel eens op een 31’5” curved gamingmonitor willen spelen of simpelweg uit te testen, dan bieden wij jou een perfecte oplossing. Huur een scherm en geniet van de strakke lijn en het mooi design van de MSI 32 L Optix AG32CQ een monster in zijn gamma van de huidige gamingschermen. Met zijn 144hz refresh rate en zijn 1ms response time ervaar je pas de zaligheid van je gespeelde favoriete game. En als pluspunt hoef je nu lekker niet meer te sleuren met jouw scherm.
Koop tijdig een voucher in onze webshop!
I like!
Opmerking plaatsen
3
0 reacties

Upgrade jouw speedseat

Op onze ALL-In lanparty kan je jouw speedseat upgraden.
Voor elke deelnemer is er een speedseat sport voorzien. Wil je echter nog meer comfort, dan kan je jouw speedseat opgraden naar een Speedseat Comfort, Comfort XL of Relax versie! Koop tijdig de desbetreffende vouchers in onze webshop!
I like!
Opmerking plaatsen
1
0 reacties

Upgrade your SugarLAN Experience

Nog een kleine maand tot SugarLAN ALL-IN v1.0! w00p!
Je kan deze ALL-IN editie nog wat extra pimpen door jouw speedseat up te graden naar een Comfort, Comfort XL of Relax model!Dit voor een meerprijs van 5 - 15 EUR. Koop de nodige vouchers in onze webshop.


Nog meer luxe nodig? Ben je het beu om steeds weer dat scherm mee te sleuren naar je favoriete LAN-event of wil je je dure schermen niet meenemen of zit je auto al gewoon te vol. Had je altijd al wel eens op een 31’5” curved gamingmonitor willen spelen of simpelweg uit te testen, dan bieden wij jou een perfecte oplossing. Huur een scherm en geniet van de strakke lijn en het mooi design van de MSI 32 L Optix AG32CQ een monster in zijn gamma van de huidige gamingschermen. Met zijn 144hz refresh rate en zijn 1ms response time ervaar je pas de zaligheid van je gespeelde favoriete game. En als pluspunt hoef je nu lekker niet meer te sleuren met jouw scherm. Had je altijd al wel eens op een 32” curved gamingmonitor willen spelen of wil je deze gewoon eens uittesten op het event, dan biedt E4G jou de perfecte oplossing. Huur een scherm en als pluspunt kan je jou dierbaar scherm thuis laten. Ook deze vouchers vind je terug in onze webshop!
I like!
Opmerking plaatsen
0
0 reacties
Logistic Partners