2500
209
Login: E-mail  Wachtwoord  Wachtwoord vergeten


Ticket sale starts in 12 days, 11 hours

Upcoming event:

SugarLAN v13.0

28-30 September 2018 - Event Hall, Tienen

Participants:

0 / 380

SugarLAN v12.0 Pictures

SugarLAN v13.0 - CASH prize roster

We starten met een nieuw systeem van CASH prijzen. De cashprijzen hangen af van het aantal inschrijvingen dat er voor een bepaalde compo zijn. Zo wordt de cash prijzenpot eerlijk verdeelt.
Een tweede grote wijziging is dat we League Of Legends terug verwelkomen als main compo. Daarnaast zullen we voor de eerste keer FIFA 19 als main compo spelen.
Voor de FIFA19 compo komen er ook FIFA-only tickets. Zodat je als niet-PC gamer toch kan meespelen aan de SugarLAN FIFA19 compo. Wens je als SugarLAN deelnemer toch mee te spelen in de FIFA compo? Dat kan, en dat is nog steeds gratis.
I like!
Opmerking plaatsen
1
0 reacties

Prijzen door Noctua

Onze ticket sale is nog niet begonnen of we mogen jullie al verwennen met een greep uit onze prijzenpot. Noctua bijt de spits af en zij voorzien ons weer een aantal van hun coolste producten. Noctua blinkt uit in customization dankzij hun nieuwe Chromax reeks. Wil je meer weten over deze reeks? Kijk dan zeker naar hun filmpje.

Alle prijzen die Noctua ons sponsort vind je terug op de prijzen pagina!
I like!
Opmerking plaatsen
2
0 reacties

SugarLAN v13.0 Ticket Sale

Het is bijna zover! Na een jaar lang wachten komen we nog eens samen in het geliefde Tienen voor een weekend vol games, fun, eSports en uiteraard the very best food & drinks! Nog vóór de ticket sale van start gaat zullen we al wat nieuwigheden en nieuws brengen!
I like!
Opmerking plaatsen
5
0 reacties
Premium Sponsors
SponsorsExpo
Logistic Partners