Login: E-mail  Wachtwoord  Wachtwoord vergeten


Upcoming event:

SugarLAN v14.0

11-13 October 2019 - Event Hall, Tienen

Participants:

380 / 380

SugarLAN v13.0 Pictures

Nieuw: Pre-Checkin online!

We stappen over op RFID festivalbandjes en verzenden deze op voorhand naar jullie toe (enkel indien je bevestigd vóór 26 september 2019). Deze kan je online activeren op uw account. Op SugarLAN gewoon inscannen aan de ingang zoals altijd en je bent ingechecked.. Wachtijd: 0 min!
I like!
Opmerking plaatsen
8
0 reacties

Nieuw: XP Points & Achievements

Uw jarenlange trouw met bergen eten en sloten drinken worden vandaag beloond! Hier is de SugarLAN Hall Of Fame!
Maar er is nog beter nieuws, trophyhunters onder jullie kunnen vanaf nu achievements verzamelen! Deze achievements vind je terug op jouw publiek profiel (klik op de nickname van een deelnemer en klik vervolgens op Achievements)!
I like!
Opmerking plaatsen
11
1 reacties

SugarLAN presents.. BRING ME!™

Beu om te wachten op uw eten tijdens SugarLAN?! We maken hier helemaal komaf mee.. hier is SugarLAN BRING ME!™. Je bestelt zoals gewoonlijk jouw eten op de PC.. en je gamed verder tot een van onze bevallige hostesses (of hosts :'D) uw bestelling gewoon tot aan tafel brengt!
I like!
Opmerking plaatsen
8
2 reacties

Huur uw scherm via E4G

Heb je een dure monitor die je liever niet verhuist? Of juist zo een gedrocht dat je liever niet gezien wil worden op een lanparty ermee? Dan heeft E4G de oplossing! Via E4G kan je schermen huren op SugarLAN. Zij zorgen dat jouw scherm op uw seat klaarstaat wanneer je aankomt op de lan! Voor teams die een setup van 5 schermen huren voorzien ze nog een mooie korting. Reserveren kan op hun webshop: https://e4g.be/events
I like!
Opmerking plaatsen
0
0 reacties

be quiet! Rocket League 3vs3 compo prijzenpot!

Onze eerste prijzenpot is bekend! De be quiet! Rocket League 3vs3 compo prijzenpot bedraagt in het totaal voor maar liefst 2 159,10 EUR aan hardware en cash prijzen!

Dankjewel be quiet!
I like!
Opmerking plaatsen
5
0 reacties
Premium Sponsors
Sponsors
Expo
Logistic Partners