Login: E-mail  Wachtwoord  Wachtwoord vergeten


Ticket sale starts soon

Upcoming event:

15 Years SugarLAN

03-05 December 2021 - Hangaar 44

Participants:

0 / 336

SugarLAN v14.0 Pictures

SugarLAN ALL-IN v3.0 is geannuleerd

Beste SugarLANNER,

 We moeten aankomende editie van SugarLAN ALL-IN helaas annuleren. Dit met 2 uiteenlopende, gegronde redenen:

  De huidige coronamaatregelen: momenteel is deelname aan een evenement enkel toegelaten wanneer er ten allen tijden een mondmasker gedragen wordt (behalve wanneer je aan tafel zit met je eigen bubbel). Op zich geen probleem zolang je aan uw pc blijft zitten. Bij onze ALL-IN lanparty's is het sociale aspect echter heel belangrijk. Pokeren, Gezellig samen eten en pintjes drinken, consolegaming .. het zit er allemaal niet in. We verwachten dus dat dit een vreemde ervaring zou zijn die totaal niet aanspoort met hoe je een normale SugarLAN ALL-IN beleeft.

Herbestemming van de feestzaal: De Peppermill heeft hun feestzaal omgebouwd tot de Peppermill Bar. Hierdoor is er geen plaats meer voor een lanparty. Catering en bediening door de mensen van de Peppermill ter plaatse van een nieuwe locatie is geen probleem. Het is wel haast onmogelijk om op dit moment een geschikte locatie te boeken aangezien de meeste gemeentelijke zalen gewoon niet te boeken zijn. Komt daarbij dat het bestellen van een Telenetlijn al moest gebeurd zijn en dat je ook niet zeker bent van wat de richtlijnen binnen een maand gaan zijn..
 
Daarom hebben we besloten om voorlopig deze editie te annuleren. Dat wil zeggen dat we iedereen een full refund uitbetalen (verwacht dat dit eind volgende week altijd op uw rekening moet staan).

Daarnaast krijgen jullie voorrang bij de inschrijvingen van onze eerstvolgende ALL-IN die wel kan doorgaan. We hopen zo onze kersteditie alsnog te kunnen organiseren.  

Stay safe en hopelijk zo snel mogelijk tot Lans! SugarLAN Crew
I like!
Opmerking plaatsen
1
0 reacties

SugarLAN ALL-IN v3.0 uitgesteld

SugarLAN ALL-IN v3.0 is uitgesteld naar 18-20 september 2020.

Ik heb reeds een ticket gekocht, wat nu?
Tickets blijven geldig. Je moet dus niets ondernemen en kan gewoon deelnemen aan onze septembereditie. Indien je echt niet aanwezig kan zijn, kan je een refund vragen op [email protected] Dit ten laatste op zondag 19 juli 2020.

Ik heb geen ticket, maar ik kan wel in september!
Leuk! Onze ticketverkoop loopt gewoon verder, er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Hopelijk tot dan!
I like!
Opmerking plaatsen
1
0 reacties

SugarLAN ALL-IN v3.0

Al bekomen van de kersteditie van SugarLAN ALL-IN?
Net op tijd om u te préparéren voor onze **Fabulous** SugarLAN *** ALL-IN *** editie.

Het concept blijft onveranderd.. alle dranken, Burgers, Frieten, Pizza, Spare-ribs, Chicken Wings, ... geen fast-food maar high quality food by Peppermill Nieuwerkerken - Binderveld.

Ook Speedseats.be zijn inbegrepen!

Compo's: alles puur voor de fun, geen prijzen. Op zaterdagavond knallen we PUBG. Dat staat al vast :).
Tickets aan 184 EUR te koop vanaf 29 februari op sugarlan.com
I like!
Opmerking plaatsen
1
2 reacties

PUBG

PUBG vanavond om 22u. Dave is compoadmin
I like!
Opmerking plaatsen
0
0 reacties

SugarLAN ALL-IN Bezoeken

Een bezoekje brengen aan SugarLAN ALL-IN? Dat kan enkel op zaterdag van 14u tot 22u. Je koopt een Visitor-pass via onze website (35 EUR). Alle dranken en het avondbuffet zijn inbegrepen in deze prijs! Om 22u stipt dienen bezoekers spontaan SugarLAN ALL-IN te verlaten.
I like!
Opmerking plaatsen
1
0 reacties
Sponsors
Logistic Partners