1544
81
Login: E-mail  Wachtwoord  Wachtwoord vergeten
Win een DX Racer stoel of 50 EUR korting op speedseats.be!

Meer info over 10 Years of SugarLAN komt binnenkort online :).

 

2016 wordt één groot feestjaar! SugarLAN bestaat 10 jaar en dat gaan we vieren met een XL editie van onze SugarLAN in de Brabanthal te Leuven. Daarnaast kan je nog meer van ons verwachten!

In de aanloop naar ons evenement zullen we jullie alvast verrassen met een aantal leuke acties, en we beginnen meteen met een topper van formaat! Dankzij speedseats.be mogen wij een DXRacer stoel en 10x 50 EUR korting op speedseats.be verloten!

Wil jij een DXRacer (in kleur naar keuze!) winnen? Dat is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Maak gewoon een account aan op onze website. That's it! Op dinsdag 1 december zal een onschuldige hand de stoel en de 10 kortingsbonnen verloten. Let op! Jouw gegevens dienen correct ingevuld te zijn in onze account. Dwz correct adres, e-mailadres, gsm nr en geboortedatum! Meerdere accounts maken heeft geen zin want dubbelaccounts worden eruit gefilterd.
 

Succes!!

 

 


Thanks to all of you!!

We laten SugarLAN v9.0 achter ons met een positief gevoel. Iedereen enorm bedankt voor jullie aanwezigheid en voor de geweldige sfeer die jullie gemaakt hebben! Graag bedanken we nog al onze vrijwilligers, crew en non-crew (en dat zijn er héél wat :-)) voor hun inzet, enkel hierdoor slagen we erin SugarLAN elk jaar opnieuw in goede banen te leiden.

Ook bedankt aan alle sponsors, met in het bijzonder SteelSeries en be quiet!. Zonder hen is het gewoon onmogelijk om jullie te voorzien aan een geweldige prijzenpot! Daarnaast willen we ook GameGear nog eens in het bijzonder bedanken. Zij hebben last-minute nog een aantal prijzen toegevoegd aan onze prijzenpot.

Tot volgend jaar! 2016 = #10yearsofSugarlan = feest! = 2 edities, 2 locaties! Tot dan! :)

 

PS.: Op het forum hebben wij een +/- puntentopic geopend. We horen graag jullie meningen, zodat wij onze LAN telkens kunnen verbeteren! Thanks!!
Premium Sponsors

Sponsors


Logistic Partners