2528
207
Login: E-mail  Wachtwoord  Wachtwoord vergeten


Upcoming event:

SugarLAN ALL-IN v1.0

08-10 March 2019 - Peppermill, Binderveld

Participants:

45 / 45

SugarLAN v12.0 Pictures

Rent your Ultimate gaming screen!

Ben je het beu om steeds weer dat scherm mee te sleuren naar je favoriete LAN-event of wil je je dure schermen niet meenemen of zit je auto al gewoon te vol. Had je altijd al wel eens op een 31’5” curved gamingmonitor willen spelen of simpelweg uit te testen, dan bieden wij jou een perfecte oplossing. Huur een scherm en geniet van de strakke lijn en het mooi design van de MSI 32 L Optix AG32CQ een monster in zijn gamma van de huidige gamingschermen. Met zijn 144hz refresh rate en zijn 1ms response time ervaar je pas de zaligheid van je gespeelde favoriete game. En als pluspunt hoef je nu lekker niet meer te sleuren met jouw scherm.
Koop tijdig een voucher in onze webshop!
I like!
Opmerking plaatsen
1
0 reacties

Upgrade jouw speedseat

Op onze ALL-In lanparty kan je jouw speedseat upgraden.
Voor elke deelnemer is er een speedseat sport voorzien. Wil je echter nog meer comfort, dan kan je jouw speedseat opgraden naar een Speedseat Comfort, Comfort XL of Relax versie! Koop tijdig de desbetreffende vouchers in onze webshop!
I like!
Opmerking plaatsen
0
0 reacties

SugarLAN ALL-IN v1.0

Beeld je SugarLAN in met onbeperkt eten en drinken. Beter.. Beeld je SugarLAN in met eten van de makers van onze Jack Daniels saus en onbeperkt drinken.. Dat is éxact wat we van 8 tot 10 maart gaan doen!

SugarLAN ALL-IN v1.0 staat garant voor een fantastisch gamefeest. Voor één keer speelt de crew ook gewoon zelf mee! Kom mee gamen en toon Juzi dat hij eigenlijk geen ballen kan van HearthStone of kleineer Lord_Palethorn in Rocket League. Aftermath @ the bar, met onbeperkt frisdrank, bier en Duvel. Dát wordt SugarLAN ALL-IN.

Voor 149 EUR kom je mee gamen, krijg je kwaliteitsvol deftig eten, onbeperkt nacho's, onbeperkt drinken en Speedseat inbegrepen!
De plaatsen zijn zeer beperkt en daarom geven we onze trouwste fans voorrang. De inschrijvingen gaan als volgt gaan:

- voorrangsperiode op woensdag 2 januari tussen 10u en 12u voor zij die al 9 keer of meer hebben meegespeeld in de laatste 10 jaar
- 8 keer meegedaan? tussen 12u & 14u
- 7 keer meegedaan? tussen 14u & 16u
- 6 keer meegedaan? tussen 16u & 18u
- overige tickets in webshop vanaf 20u!

MAX 2 TICKETS IN 1 ORDER (je kan dus iemand meepakken die niet aan deze voorwaarde voldoet) Zij die in aanmerking komen voor deze vervroegde inschrijving staan hier opgelijst: KLIK HIER.
Voor zij die gebruik maken via de voorrangsregel: inschrijven per mail naar [email protected] (mag ook eerder). Je krijgt tussen deze uren een betaallink doorgestuurd Uw ticket moet betaald zijn binnen deze periode, zoniet kan het zijn dat uw ticket wordt doorverkocht.

Join the party, leave with 39 new friends
I like!
Opmerking plaatsen
6
0 reacties
Logistic Partners